Matude-Bruynzeel, interieur akoestiek

Matude-Bruynzeel is een onderneming die zich bezig houdt met het ontwikkelen, adviseren en onderzoeken van akoestische materialen met als doel de akoestische leefbaarheid in interieurs te optimaliseren.

Doorlopend worden wij geconfronteerd met geluid. In ruimtes is de ervaring van het geluid sterk afhankelijk van het ontwerp van de ruimte en de daarbij behorende materialisatie. De akoestiek kan als zeer aangenaam worden ervaren als dit op orde is, bijvoorbeeld in een concertgebouw, maar kan ook tot irritatie leiden als dit niet zo is, zoals bijvoorbeeld wel is het geval is in een restaurant.

Dit is het speelveld van Matude-Bruynzeel. Matude-Bruynzeel richt zich op de kwaliteit van de akoestiek in een ruimte. Akoestiek is een berekenbaar onderdeel van de ruimte en draagt bij aan het comfort van de ruimte. Wat ons betreft is akoestiek altijd individueel en specifiek voor uw ruimte.

Onze kracht en passie is het op maat adviseren over de ruimte-akoestiek en de toe te passen producten. Met als doel uw ruimte zo akoestisch comfortabel mogelijk te realiseren. En indien gewenst, kunnen wij onze expertise aanvullen met de gegevens van een meting op locatie.

Matude-Bruynzeel werkt samen met een aantal toonaangevende producenten en kan hierdoor een breed assortiment geluidsabsorberende plaatmaterialen adviseren en leveren. Onze focus ligt op de combinatie van design met de juiste geluidsabsorberende waarde.

Wilt u hierover meer weten, neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met u!Verstuur via mail
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Info aanvragen over de Matude-Bruynzeel, interieur akoestiek

Bel ons op +31 75 6554 230
Of stel een vraag door middel van het onderstaande formulier;

Matude-Bruynzeel, interieur akoestiek

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.